LOG IND

LOG IND


Ny på kronborgstroires.dk? Opret dig her

For børn og barnlige sjæle

Kære historieinteresserede!


Velkommen til en portal med en dertilhørende bog, der fungerer som et aktiverende supplement og sanselig inspiration til de yngre generationer. Til de 8-13-årige, der bare vil ’lege sig klogere’ i selskab med dig eller deres kammerater men også til de elever, der har brug for lidt ekstra i forbindelse med historie-, dansk- og/eller natur & teknik-undervisningen.


Til daglig arbejder forlaget og storytellingbureauet Get Ajour med den sanseaktiverende historiefortælling – og derfor er dette site bygget op efter de selvsamme principper. Principper, der læner sig op ad det faktum, at vi gyser, gisper, griner og græder i sel­skab med historier. At vi glemmer tid og sted, træder ind i lærende universer – og får en oplevelse, der står klart i årevis ... hvis vi bliver fænget, vores hjerne kommer på arbejde og historien forholder sig til noget, vi genkender.


Den portal, du nu er i gang med at udforske, giver både børn og voksne mulighed for at prøve kræfter med lydfortællinger, print-let opgaver, sjov viden og lærende aktiviteter. Alt sammen i et storytelling-univers designet til at aktivere sanserne og styrke fortællekraften. Vi ønsker at lege dig og dine poder klogere – og håber, at du får nogle fantastiske historier, sjove aktive timer og masser af vigtig viden her hos os. Og hvis du bliver grebet og får lyst til mere… så kom op på Kronborg Slot, oplev historiens vingesus ’LIVE’, besøg forlaget (ved at sende en mail til info@getajour.dk) eller klik ind forbi vores forlagsside – www.getajourforlag – for at investere i en digital ’Storyteller Tour’, der i løbet af 55 minutter tager dig på en sanseaktiverende tur rundt om slottet med forfatteren til den femstjernede bog ’Kronborg bag facaden’ i ørerne.


Rigtig god lærelyst.

Vil du være guide for dit barn

under besøget på Kronborg

Køb et lille dusin sjove guidende fortællinger

Vidste du, at der findes en spøgelseskonge på Kronborg? Eller at alle slottets vinduer ud mod Øresund baldrede, når kongen affyrede kanoner under sine berømte ’Kanonskåle’?

Her finder du en masse gode, sjove og lærerige historier forud for besøget på Kronborg Slot.

Få dem alle for kun

kr. 49,-

info | for de voksne

Kvinden bag projektet

Anja Klemp Vilgaard;

Er også forlægger på Get Ajour Forlag, der ’udkommer med bøger, der underholder, giver stof til eftertanke og inspirerer. Bøger med et menneskeligt ansigt, der bruger personlige fortællinger og praktisk funderet faglighed til at skabe bro og fællesskab mellem mennesker.’

Anja Klemp Vilgaard er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet på nogle af Danmarks største aviser, magasiner og webportaler. Hun har ledet både nationale og internationale redaktioner og har – udover sin universitetsuddannelse i journalistik, sin tid på Journalisthøjskolen, sin Master fra SDU og sin certificering som ’strategisk kommunikationsrådgiver’ – også læst journalistik og kommunikation på universiteter i USA og Spanien.

I de seneste 8 år har hun været kvinden bag storytellingbureauet, Get Ajour, der hjælper større danske og internationale virksomheder med at finde ind til de vigtige kernefortællinger, formidle dem dygtigt og levere dem med styrke. Se mere om den strategiske storytelling, story coaching og workshops her: www.værdifortællinger.dk.

Sidst men ikke mindst er Anja Klemp Vilgaard også initiativtager til det internationale forfattertræf ’Hamlet’s Hideaway’, der årligt finder sted på Fredensborg Store Kro og inviterer engelsksprogede forfattere fra hele verden til den lille danske slotsby for at indgå i et arbejdende fællesskab.

Dette forfattertræf lanceres i selskab med en amerikansk professor i Creative Writing fra UCLA. (www.hamletshideaway.net)

Bogudgivelser: Fortællingen styrker forretningen” (2015), “Kronborg bag facaden” (2020), “Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle” (2021) og “Strategisk storytelling i praksis: Fortæl, giv mening og bliv husket” (nov. 2021).

Sidst men ikke mindst er Anja Klemp Vilgaard også initiativtager til det internationale forfattertræf ’Hamlet’s Hideaway’, der årligt finder sted på Fredensborg Store Kro og inviterer engelsksprogede forfattere fra hele verden til den lille danske slotsby for at indgå i et arbejdende fællesskab.

Bøger

Hvis du er interesseret i at læse mere af forfatteren
så tryk på ikonet nedenfor
og få adgang til alle forlagets bøger.

Det kunne for eksempel være storesøsteren til børnebogen – “Kronborg bag facaden” – eller storytelling-bogen “Fortællingen styrker forretningen” der giver dig tips og tricks til din egen fortælling – eller måske den brandnye bog “Strategisk storytelling i praksis – fortæl, giv mening og bliv husket”.